ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Aralabar Tokree
Country: Bolivia
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 18 January 2016
Pages: 282
PDF File Size: 18.69 Mb
ePub File Size: 14.84 Mb
ISBN: 444-7-68020-693-9
Downloads: 66368
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazranos

We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen. De bedoeling van deze pagina is om de doe-het-zelvers, die dat wensen, te laten mee “genieten” van mijn ervaringen op het gebied van het AREI.

Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor professionals. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: GeoGebra Gratis flexibele wiskunde software.

Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Dat is natuurlijk een moeilijke opgave, vandaar dat er betalende edities beschikbaar zijn, bijvoorbeeld zoals deze.

Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn:.

Voorbeeld 2 van een situatieschema in. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen.

  ANDRZEJ POMYKALSKI INNOWACJE PDF

Voorbeeld 3 van een situatieschema in.

Frank’s website

Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Vertrek niet zonder je download! Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden.

Huisinstallatir bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren. ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen. Nee bedankt, doorgaan met downloaden van ProfiCAD. Home Wind Getij A. Stellarium Planetarium op je pc.

Download en installatie hulp. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm. No thanks Submit review.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Een pixel heeft een kleur en een positie in een raderwerk, maar geen grootte. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van huisinsallatie wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen. Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte symbolen.

Je download is klaar!

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst.

  HC00A DATASHEET PDF

Het programma genereert een netlijst, stuklijst en lijst van draden. Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.

Softonic-recensie ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen.

ProfiCAD – Download

Plaats elektrieche elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden. De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s. Waar vind ik een versie van het AREI die up-to date is? Ook een situatieschema is niet zo moeilijk. Installeer nu de nieuwe Firefox. In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via de publicaties in het Staatsblad.

De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft.

Op iedere Windows computer staat Ms Paint. Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals automatisch genereren van kruisverwijzingen, het tekenen van meerdere huisinnstallatie, lagen, batch afdrukken en referentieroosters.

Eektrische is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak. Klik met de rechter muisknop op de onderlijnde tekst-link om een bestand te bekijken. De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine. De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer,